sunnuntai 9. marraskuuta 2008

Tildailupäivä

Taitokorttelissa Joensuussa Koskikatu 1 on lauantaina 15.11.08 klo 10-15 Joululahjapaja, aiheena Tildailu. Kurssimaksu 15 euroa + materiaalimaksu
Ilmoittautumiset (013) 220 146

Samoin seuraaava kurssi on ti 20.11. klo 10-17
Tildataan jouluksi Kurssimaksu 20 € + materiaalit

8 kommenttia:

aronja kirjoitti...

Lauantaina 15.11 tarkoitus tehdä ihan aloittelijallekin sopivia helpohkoja sydämiä ja siipiä, kolmas(jo pientä haastetta tarjoava)vaihtoehto on pienempi siivekäs possu. :)

Sanna kirjoitti...

Moikka!Paljonko on suunnilleen matskut?

t.maisuli

Eva-Liisa kirjoitti...

Kannattaa soittaa suoraan taitokortteliin ja kysellä, jos kiinnostaa. Minä olisin halukas myös tulemaan ,mutta en pääse, ensi vuoden puolella alkuvuodesta on uusia tildailukursseja myös tiedossa taitokorttelissa.

kaisamarika kirjoitti...

Voi kun harmi, etten pääse tuonne! Mielellään sitä näkisi muitakin Tilda-höperöitä;)
Ehkä sitten toisen kerran...

aronja kirjoitti...

Enpä osaa vielä materiaalien hintaa arvioida, ostan tuosta paikallisesta ihan vain vaaleanpunaista kangasta possuun ja koitan etsiä jouluisia sitten sydämiin.(ja tietysti sitten nappeja sun muita hörselöitä..) Huomenna koitan saada selkoa onko taitokeskuksella jo aitoja tilda-kankaita joita voisi käyttää myös mutta jos siis näillä ei-tilda materiaaleilla mennään pelkästään niin ei varmaan kovin korkea ole materiaalimaksu (silläkin vähän aattelin edullisempia materiaaleja tuohon kun kurssimaksu on jo 15€)Välillä jo ajateltiin että tehtäisiin valmispakkauksistakin mutta niitä ei ihan tähän hätään saatu mutta varmasti sitten seuraavilla kursseilla :)

Sanna kirjoitti...

Kyllä taitokorttelissa on niitä tilda-kankaita ja muutakin sälää...

Kävin ostoksilla lauantaina... =)

Tuttu tiedottaja löytyy taitokorttelin työntekijöistä... =)

Maisuli

aronja kirjoitti...

Niin kuuluu olevan.. kun täällä eri kylällä huseeraa niin ei ihan kaikesta ole perillä ;)

Mimmuliini kirjoitti...

Oi, saako tilda juttuja taitokorttelista?? En oo käyny piiiitkään aikaan. En kyl viimeks huomannu, ku kävin. Mistä sieltä niitä löytyy?