maanantai 29. joulukuuta 2008

Tavataanko Ystävänpäivän puuhastelun merkeissä?
Kun maisulin kanssa syötiin itteämme meillä ähkyyn sunnuntaina, tuli meille mieleen, että voitaisiin yrittää uutta tapaamista tuossa tammi-helmikuun vaihteessa.

Pidettäisiin semmoiset Ystävänpäivä-puuhajaiset. Voitas ommella vaikka jotain "pientä", sydämiä, lintusia, kenkiä... Vähän niinkuin entisaikojen ompeluseurojen henkeen!

Sen verran tiedän jo, että toiveita olisi mielummin lauantaipäiväksi. Eli vaihtoehtoja voisi olla 24.1., 31.1. ja 7.2. Eiköhän noista luulisi jo joku päivä passaavan suunnilleen kaikille, ketkä sinne yleensä aikoisi tullakaan...

Paikka voi olla muuallakin kuin meillä, mutta kyllä meillekin mahtuu ainakin 4 tai 5 konetta pöydän ääreen...

Ehdotuksia vaan tulemaan!

Ja nyt sitten toivotaan runsaasti karjalaista iloista mieltä ja osanottoa!!!

7 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Juu, mie ainakin tulen...Ompelukone kainalossa... =)

t,maisuli

Sanna kirjoitti...

JA TOIVON ETTÄ NYT MEITÄ OLISI USEAMPIKIN TAPAAMISESSA!!! =)
Ja mun ompelukonetta voi käyttää semmoinen joilla ei ole omaa välttämättä! =)

Eva-Liisa kirjoitti...

Lupaan ja vannon tulla, nyt vaikka pää kainalossa:) Mulle sopii ihan mikä päivä noista hyvänsä,kunhan tiedän tarkan päivämäärän ennen puoltaväliä tammikuuta, niin saan sen tiedoksi myös työpaikalle, meillä kun nuo viikonloput on kaikenvaralta varattava vapaaksi , vaikkei työpäivä juuri silloin sattuisi olemaankaan. ja jos sattuu olemaan, niin hyvissä ajoin varattu vapaa päivä on sitten vapaata.

karjalanruusu kirjoitti...

Lauantaipäivä on varmaan hyvä ajatus ja aihe on myös hyvä. Jos ei kaikki ompele surauttele koneella, niin jokunen voi tehdä vaikka kortteja kun on se ystävänpäiväkin tulossa.

Anne kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Anne kirjoitti...

Minäkin voisin varovaisesti lupautua osallistumaan, jos vaan rohkeus riittää. =)

Eva-Liisa kirjoitti...

Hei sovitaanko tuo päivämäärä jo aikas pian? Ja olemmeko sitten kaisamarikan luona? ja kello aika on varmaan se klo 14 vai aikaisemmin?